Nyhed | 01.08.2017 Se alle nyheder >

Velkomst ved Rektor

Kære Forældre til Diple i det kommende skoleår 2017/18 på Herlufsholm.

En varm velkomst til Forældreintra og på sigt til det nye skoleår 2017/18 på Herlufsholm.

Måske er du her på Forældreintra vant til at læse nyheder og information om Herlufsholm generelt og specifikt om dit barns klasse, eller også er det første gang siden besøges som ny forælder på skolen. Uanset hvad, så er jeg glad for, at du læser med her.

Vi er nu nået dertil, hvor en række renoverings- og forbedrings projekter gennemført over sommeren finder til ende, medarbejdere fra nær og fjern vender tilbage til vores fælles tilhørssted, og skolen summer mere og mere af liv og glæde over et kommende skoleår. Sæson nr. 453 er på trapperne!

Det bliver et godt skoleår på Herlufsholm – det kan man mærke, og det er den fælles forventning, vi glæder os til at møde diplene med ved den kommende skolestart.

Mangen en praktisk ting angående skolestart burde være kendt af jer i forbindelse med skolens udsendte post før sommerens lukning, men hvis I er i tvivl, så tøv ikke med at henvende jer. Rektorkontoret er åbent nu.

Skulle et brev have forputtet sig over sommeren, kan mange af Skolens udsendte dokumenter findes på vores hjemmeside.

Se på:

http://herlufsholm.dk/Dansk/Optagelse/Pages/Skolestart-17.aspx

Igen, jeg er på Skolens vegne glad over at se jer på Forældreintra, og jeg håber, at I vil være flittige brugere af siden, samt at I og jeres barn får et fantastisk år på Skolen - med positiv vækst både fagligt og personligt i vores fælles ånd om engagement, faglighed og ansvarlighed i alt, hvad vi alle laver.

Med venlig hilsen
Flemming Zachariasen
Rektor


Webdesign og programmering | Synergi Webbureau Reklamebureau Besøg Herlufsholm.dk Kontakt Herlufsholm Søg på siden
Persondata information