Nyhed | 01.08.2018 Se alle nyheder >

Velkommen til Forældreintra

Velkommen til Forældreintra

Herlufsholms Forældreintra er et ekstra tilbud til alle forældre. Her er mulighed for at følge mere med i skolens og dit barns hverdag samt få lidt mere information fra klassens lærere og eventuelle sovesalslærere.

I starten af august måned udsendes en mail med logininformationer til den mail, du har opgivet til Rektorkontoret i forbindelse med indmeldelse. Det er vigtigt, at denne mail holdes opdateret, da Forældreintra en gang om ugen udsender et nyhedsbrev med en oversigt over de seneste informationer på siden.

Har du pr. 1. september ikke modtaget dine logininformationer, bedes du om at tage kontakt til Marianne Løfgren Ring på mail foraeldreintra@herlufsholm.dk. Det er samme mail, du skal henvende dig på, hvis du har andre problemer eller spørgsmål.

Forældreintra er opdelt i sektioner:

  • På forsiden ses kommende arrangementer, generelle nyheder samt beskeder fra kontoret. Det er også muligt at finde links til skolens Facebookside, til information om sommerskolen eller at gå videre til skolens fotograf, hvorfra man kan købe billeder fra Herlufsholms forskellige arrangementer. Ligeledes findes en række informationer under download sektionen, som kan være relevante løbende gennem året.

  • Når du er logget ind, kan du komme ind og se elevsiden, hvor der er informationer fra klassen og skolen samt eventuelle sovesalslærere, hvis dit barn er kostelev. Herinde finder du også et billedegalleri, links til Lectio og mange andre informationer, der kan have din interesse.

  • På elevsiden er det muligt at give dit barn et kaldenavn, uploade et billede og skrive en lille tekst for at gøre siden mere personlig. Du kan også knytte flere profiler sammen, hvis du har mere end et barn på skolen, således at du kan springe mellem dine børn uden at skulle logge ind igen og igen.


Vi forsøger hele tiden at gøre siden mere brugervenlig. Hvis der er informationer, du savner på siden, så giv os gerne besked.

Du kan læse mere om sidens funktioner i guiden her på siden. Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen
Marianne Løfgren Ring
Redaktør på Forældreintra

Webdesign og programmering | Synergi Webbureau Reklamebureau Besøg Herlufsholm.dk Kontakt Herlufsholm Søg på siden
Persondata information