Nyhed | 03.09.2019 Se alle nyheder >

Besøg fra SOS Børnebyerne

Siden 1996 har elever fra Herlufsholm støttet SOS Børnebyerne enten med overskud fra forskellige boder ved skolens arrangementer eller som indsamlere ved den store årlige landsindsamling.

Pengene er blandt andet gået til udsatte børn i Kenya, som gennem SOS Børnebyen i Eldoret har fået mulighed for en god barndom med skolegang og trygge rammer.

Tirsdag var koordinator fra SOS Børnebyen i Eldoret, Ms. Jenifer Ogutu, sammen med to unge piger, som tidligere har været bosat i Børnebyen, taget den lange vej til Danmark for at besøge Herlufsholm og lære om vores danske demokrati og skolesystem.

Delegationen tilbragte dagen i selskab med gymnasieklasserne 1.x og 2.b, som holdt oplæg om emnerne og udvekslede meninger og erfaringer med de kenyanske kvinder. Eleverne havde forberedt en del spørgsmål til gæsterne, spørgsmål som afspejlede en oprigtig interesse for de vilkår og muligheder, unge kvinder i Kenya har.

Fra Timen Billede 2

Salisa Nielsen fra 1.x havde desuden æren af at overrække ms. Jenifer Ogutu en donation på 31.000 kr.- til det fortsatte arbejde med udsatte børn i Kenya.

Salisa Og Ms Jenifer Ogutu

Besøget fra muliggjort af SOS Børnebyernes partner, Xellia Pharmaceuticals

 

Webdesign og programmering | Synergi Webbureau Reklamebureau Besøg Herlufsholm.dk Kontakt Herlufsholm Søg på siden
Persondata information