Nyhed | 30.01.2020 Se alle nyheder >

Orientering i forbindelse med vinterferien

Kære forældre

Inden så længe starter vinterferien for vores elever og sikkert også for mange af jer forældre. Det betyder, at mange af jer skal ud og rejse.

Vi vil i den forbindelse bede jer om at være opmærksomme på smitte med Corona virus; at rejser til f.eks. Kina kan være forbundet med denne risiko.

Situationen ændrer sig hele tiden og flere lande bliver formentlig ramt af denne virus. Hvis man har opholdt sig i et område, hvor der er reel risiko for smittefare, skal man være opmærksom på, at der er en inkubationstid. Selv om man ikke føler sig syg, kan man være smittet og være til smittefare for andre. Ved tvivl søg læge.

Vi vil derfor bede jer om være ekstra opmærksomme og sikre på, at I ikke sender jeres børn tilbage på skolen med risiko for, at de kan smitte andre. Her tænker vi ikke kun på ovenstående sygdom, men i det hele taget. Send ikke syge børn i skole, lad dem hellere blive helt raske derhjemme, før I sender dem retur.

Sundhedsstyrelsen sst.dk og Udenrigsministeriets borgerservice um.dk opdateres løbende – gode sider hvis man er i tvivl.

God ferie.

Med venlig hilsen
Mikkel Kjellberg
Konstitueret rektor

Webdesign og programmering | Synergi Webbureau Reklamebureau Besøg Herlufsholm.dk Kontakt Herlufsholm Søg på siden
Persondata information