Nyhed | 10.02.2021 Se alle nyheder >

Virtuel showcase om FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

Som en del af Danmarks Private Skoler og de mange internationale organisationer vi er medlemmer af, ligger det os meget på sinde at undervise på en måde, hvor vores elever bliver engageret og opmuntret til at tage et samfundsansvar og gøre en forskel i verden. Dét har eleverne i 3.b arbejdet med på en lidt utraditionel måde. Udover at der naturligvis er et pensum, der skal gennemgås, ville engelsklæreren sikre, at eleverne gennemgik stof, som åbnede for en empatisk forståelse og derigennem hjalp eleverne med at skifte perspektiv.

Herfra kom idéen om at skabe et projekt rundt om kernetesen, at man gennem bøger kan mærke og forstå, hvorfor vores verdensmål for bæredygtig udvikling er relevante, og hvorfor vi alle skal forpligtige os til dem. Eleverne mødes mindst én gang ugentlig med elever fra Palmer Trinity School for at diskutere deres bog.

Kulminationen på projektet er dagens virtuelle showcase, hvor eleverne har fået at vide, at de på kreativ vis skal kommunikere deres A-HA oplevelser. Billedet viser eleven, Anna Carolines, reklame for showcasen.

 

Verdensmål Showcase

Webdesign og programmering | Synergi Webbureau Reklamebureau Besøg Herlufsholm.dk Kontakt Herlufsholm Søg på siden
Persondata information